Mijn baasje op vakantie? En ik dan?
Naar Pension Stampertje natuurlijk!

Gaat u op vakantie en zoekt u een fijne plekje voor uw konijn of cavia tijdens uw vakantie? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Of het om een weekendje weg, een paar weken of een langere periode gaat.

Door onze liefdevolle verzorging en jarenlange ervaring met konijnen en andere knaagdieren, zal het uw schatjes aan niets ontbreken. We zorgen ervoor dat ze net als u genieten van een fijne vakantie. 

Dagelijks controleren we alle dieren, krijgen ze vers hooi, droog voer en eventueel groenvoer. We zorgen dat ze naar buiten kunnen zodra dat mogelijk is. Bij het brengen kunt u aangeven wat ze wel of juist niet mogen eten. Uiteraard houden we rekening met bijzonderheden, speciaal voer of medicatie.

Als wij denken dat een bezoek aan de dierenarts nodig is, zullen we contact met u op te nemen. Lukt dat niet, dan handelen wij zodat u dier de beste zorg krijgt. Wij hebben een vaste, zeer kundige dierenarts op gebied van konijnen en cavia's waar we meestal snel terecht kunnen.

Een deel van ons pension kan verwarmd worden. We hebben dus opvangmogelijkheden voor het gehele jaar, ook voor binnenkonijnen of cavia's.

We zijn er trots op dat we als enige in de provincie Overijssel (Twente) goedgekeurd zijn door de Stichting KonijnenBelangen met een score van bijna 5 sterren.

Heeft u nog vragen? Bel of Whatsapp 06-23980878 of mail naar yvonnepoort@gmail.com.

Hartelijke groeten en graag tot ziens,

Yvonne

PS: Reserveer op tijd zodat u zeker bent van een plaatsje in ons konijnenpension.

Goedgekeurd door Stichting Konijnenbelangen | Konijnenpension - Konijnenopvang - Konijnen pension - Vakantieopvang voor konijnen en cavia's - Knaagdierenpension - Konijnen vakantie pension - Konijnenvakantieopvang - Cavia opvang vakantie - langdurige en winter opvang konijnen en cavia's | Het goedgekeurde konijnenpension in Twente - Overijssel