Onze Voorwaarden

Dit kunt u van ons verwachten en verwachten wij van u.

Meer uitgebreide informatie vindt u op de pagina: Ons pension1) LIEFDE
Wij zijn dol op alle konijnen, cavia's en hamsters! 

We houden van ze zoals u dat doet en zullen er alles aan doen om te zorgen dat ze het fijn hebben in ons pension. 


2) HALEN EN BRENGEN
Voor het brengen en ophalen van uw dieren maken we met u een afspraak, zodat we er rustig de tijd voor kunnen nemen. Wij vragen u vriendelijk (maar ook dringend) om op de afgesproken tijd te komen. Kom alstublieft niet met meer dan 2 personen en parkeer aan de overkant van de straat.


3) VERZORGING
De dieren verblijven in een van onze vakantieverblijven (dus niet in een door u meegebracht hok). Ze krijgen in overleg met u 1 of twee keer per dag brokjes, onbeperkt vers hooi, vers drinkwater en groenvoer als uw dier dit kan verdragen. Als u voer geeft dat wij niet hebben, kunt u dit zelf meenemen. Neem voor de zekerheid een ruime hoeveelheid voer mee.
Het verblijf van uw dier(en) wordt dagelijks gecontroleerd en ververst. Iedere dag zullen de natte plekken verwijderd worden en minimaal 1 keer per week wordt het verblijf grondig schoongemaakt. 


4) INENTING
Het is verplicht om uw konijnen te laten inenten. Dit is 1 vaccin: NOBIVAC MYXO/RHD PLUS. Neem het vaccinatiebewijs mee wanneer u uw konijnen komt brengen of app ons een foto van de betreffende pagina.


5) ZIEKTE
Als wij bij binnenkomst vermoeden dat een van uw dieren een (besmettelijke) ziekte heeft of niet gezond is, kunnen wij uw dier weigeren. Als u dier kort geleden ziek is geweest, dient u ons hierover te informeren. Het eventueel toedienen van medicatie of extra verzorging kan alleen na overleg.


6) DIERENARTS
Wij houden alle dieren nauwlettend in de gaten. Als wij denken dat een bezoek aan de dierenarts nodig is, zullen we eerst contact met u opnemen. Bent u niet bereikbaar of gaat het om een urgente of levensbedreigende situatie, dan zullen we naar eigen inzicht handelen. De kosten van de dierenarts en de medicatie zijn voor uw rekening. Wanneer er extra verzorging of dwangvoeding nodig is, zullen wij hiervoor een meerprijs berekenen.


7) VERANTWOORDELIJKHEID
Konijnen en cavia’s zijn gevoelige dieren. Door stress kunnen ze ziek worden waardoor iets onderliggends tot uiting kan komen. Sommige dieren passen zich moeilijk aan in hun vakantieomgeving en hebben moeite met eten. Pension Stampertje is niet aansprakelijk voor schade en/of kosten ten gevolge van ziekte, verwonding of overlijden van uw dieren, met uitzondering van gevallen waarin sprake zou zijn van schuld van Pension Stampertje. Het laten logeren van uw konijnen in een pension is volledig uw eigen risico.


8)  BETALING

De gereserveerde periode zal aan het eind van het verblijf in rekening worden gebracht.
We hebben geen pinmogelijkheden dus graag contant betalen.


Pension Stampertje

Molendijk 13,7591 PV Denekamp, Telefoon en Whatsapp 06 - 23 98 08 78